Rreth nesh

Rreth Fratelli gruppomobili

Dyert e brendshme dhe dhomat e gjumit qe prodhon Kompania ERZENI&Fratelli gruppomobili, perbejne prodhimet baze te kompanise, qe realizohen fale nje pune dhe eksperience 20 vjecare, punonjesve te kualifikuar, zbatimit te teknologjive me moderne dhe investimeve te kryera ne linjat teknologjike me makineri te standarteve me te larta.

Shkodra, qyteti ku lindi dhe u zhvillua ERZENI&Fratelli gruppomobili, eshte qyteti ku projektohen dhe realizohen prodhimet tona, ne ambjentet prodhuese dhe ndihmese ne nje territor qe ze 19250 m2, ku jane te angazhuar 130 punonjes te kualifikuar dhe staf inxhiniero menaxherial.

ERZENI&Fratelli gruppomobili, sheh e projekton te ardhmen e tij ne plotesim maksimal te kerkesave, shijeve, modeleve klasike e moderne te produkteve, perdorimin efikas dhe prioritar te lendeve te para dhe aksesoreve sa me cilesor.

Motoja e punes se ERZENI&Fratelli gruppomobili eshte cmim dhe cilesi, me synim ekonomizimin maksimal te investimit te klientit.

ERZENI&Fratelli gruppomobili eshte nder kompanite e para zoteruese e certifikatave me presigjoze nderkombetare te cilesise dhe menaxhimit ambienetal ISO 9001 – 2008 dhe ISO 14001 – 2004

ERZENI&Fratelli gruppomobili dhe stafi i saj, ecen me synimin e lidershipit rajonal te kompanive prodhuese te furniturave me baze druri.

Ne ERZENI&Fratelli gruppomobili gjeni zgjidhje per cdo nevoje tuajen.